Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gluténmentes étkezést biztosító vendéglátóhelyek képes leírás - Gluténmentes.tlap.hu
részletek »

Gluténmentes étkezést biztosító vendéglátóhelyek - Gluténmentes.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: glutenmentes.tlap.hu » Gluténmentes étkezést biztosító vendéglátóhelyek
Keresés
Találatok száma - 10 db
Csirke Csülök Étterem -Balatonfüred

Csirke Csülök Étterem -Balatonfüred

Különös figyelmet szentelünk a lisztérzékeny vendégeinkre, hiszen számukra külön étlappal kedveskedünk. Éttermünk azért kapta a Csirke Csülök Étterem nevet, mert alapvetően sertés és baromfihúsból készítjük ételeinket. Kivételt képez ez alól a borjú csülök, amelyet egyedi recept szerint készítünk el.

Due Fratelli Ristorante & Pizzeria - Budapest

Due Fratelli Ristorante & Pizzeria - Budapest

Nálunk a lisztérzékenyeknek sem kell lemondaniuk a tésztafélék élvezetéről: kérésre bármely tésztaételünk gluténmentes változatát is elkészítjük. Salátáinkhoz (az eredeti lisztes öntetek helyett) natúr- vagy balzsamecetet és olivaolajat adunk.

Fekete Bors Étterem - Veszprém

Fekete Bors Étterem - Veszprém

Éttermünkben lisztérzékeny vendégeinknek széles választék áll rendelkezésére. Fatüzelésű kemencében sült pizza, csülök, ... és könnyű, nyári ételek. Az étterem vendégei számára ingyenes internet használat!

Fonográf Svábhegyi Vendéglő - Budapest

Fonográf Svábhegyi Vendéglő - Budapest

Étlapunk összeállításakor különös figyelmet fordítottunk arra, hogy a jól ismert megszokott ízek mellett különleges íz világú ételek is szerepeljenek étlapunkon. Szeretnénk, ha mind a húst kedvelők, mind a vegetáriánusok kedvükre válogathatnának ételeink között. Fontosnak tartjuk, hogy azon vendégeink számára is elérhető legyen a gasztronómia élvezete, akik étel intoleranciában szenvednek, liszt-, vagy laktózérzékenyek. Étlapunk összeállításakor figyelembe vettük a szigorú előírások betartását, mely ezeknek az ételek elkészítésénél nélkülözhetetlen. Ebben volt segítségünkre itt dolgozó, allergiában érintett kollégánk, akinek tapasztalatait felhasználtuk mind az alapanyagok kiválasztásánál, mind a konyhatechnológiai eljárások kialakításánál. Lisztérzékeny és laktózérzékeny vendégeink részére az étlapon külön feltüntettük, hogy mely ételeinket tudjuk gluténmentesen 'glm' illetve laktózmentesen 'tm' is elkészíteni. Kérjük, hogy rendeléskor feltétlenül jelezze kollégánknak, ha a kiválasztott ételt gluténmentes, vagy laktózmentes módon szeretné megrendelni.

Helikon Taverna Wellness Hotel - Vonyarcvashegy

Helikon Taverna Wellness Hotel - Vonyarcvashegy

Étlapunk összeállításánál különös figyelmet fordítottunk a különleges diétával rendelkező Vendégeink igényeire (laktóz-, glutén-, tejfehérje-, tojásmentes és vegetáriánus ételek). Célnak tűztük ki, hogy minden kedves Vendég számára lemondások nélkül legyen elérhető az általunk nyújtott gasztronómia élvezete, ezáltal fokozott figyelmet fordítottunk a gondosan válogatott alapanyagokra, valamint a konyhatechnológiai eljárások kialakítására!

Hotel Gottwald - Tata

Hotel Gottwald - Tata

Vendégeink éttermünkben felfedezhetik a lassan feledésbe merülő hagyományos ízeket, a magyar konyhaművészet remekeit. Változatos étlap, házilag készített hozzávalók alkalmazásával. Vegetáriánus, diétás étrendek, a különböző ételallergiával rendelkező vendégek igényeit is ki tudja konyhánk elégíteni.

Juliska Csárda - Zalakaros

Juliska Csárda - Zalakaros

Éttermünk a Zalakarosi Fürdő fő épületében található meg. A több mint 20 éve családi vállalkozásként üzemeltett étteremben a hagyományos magyar konyha megszokott és új ízeivel várjuk kedves Vendégeinket. Lisztérzékenyeknek glutén mentesen főzünk. Szeparált munka- felületen készítjük el az ételeket, figyelünk a további alapanyagok glutén mentességére és higiéniájára is.

Junior Vendéglátó Zrt - egészséges közétkeztetés

Junior Vendéglátó Zrt - egészséges közétkeztetés

Az egész világon észrevehető folyamat, hogy évről-évre a környezetszennyező hatások és a helytelen táplálkozási kultúra eredményeképpen egyre nagyobb számban jelennek meg különböző táplálékallergiás betegségben szenvedő betegek. Ezt cégünknél is tapasztaltuk, mert az önkormányzatok, intézmények és a szülők részéről megnőtt az igény a diétás közétkeztetésre. Azért, hogy a speciális étkezést igénylő (táplálékallergiás vagy táplálékérzékenység) megrendelőink is megfelelő étkezést kaphassanak, speciális ellátásra is vállalkozunk. A Junior Zrt. több éve készít TEJ-, TOJÁS- és GLUTÉNMENTES ételeket, ezzel biztosítva az ellátási területünkön élő különleges táplálkozási igényű gyermekek, felnőttek és az időskorú lakosság étkeztetését. A diétás ételeinket dietetikusaink segítségével, a jelenleg hatályos rendeletek és ajánlások alapján állítjuk össze, valamint a további résztvevő dolgozók (szakácsok, konyhások) a teljes folyamatra vonatkozó oktatásban részesülnek és megfelelő bizonyítványokkal rendelkeznek. A speciális alapanyagokat az általános termékektől elkülönítetten tároljuk, ahogy az ételkészítés, csomagolás és a tárolás is máshol történik, mint a normál ételek esetében, a keresztszennyezések elkerülése érdekében. A táplálék allergiásoknak és táplálékérzékenyeknek szánt ételinket egyedileg csomagoljuk

Köles a reformkonyha

Köles a reformkonyha

A Köles Magyarország első 100 %-ban biztonságos gluténmentes étterme. Reform konyhai elvek alapján működik és gluténmentes, teljes értékű gabonát, kölest, hajdinát, barna rizst, stb. használ. Az itt nem elegendő, hogy a gabona gluténmentes legyen, a szállítónak garantálnia kell, hogy nyomokban sem tartalmaz olyan növényi maradványt, amiben glutén van.

Hirdetés
Pata Negra Tapas Bar - Pest és Buda

Pata Negra Tapas Bar - Pest és Buda

A 2004-ben megnyitott Kálvin téri Pata Negra, Magyarország első és legkedveltebb autentikus spanyol tapas bárja. Éttermünkben több mint 40 féle tapas, eredeti spanyol serrano és ibériai sonka, manchego, kecske és juhsajt, valamint kiváló borok és pezsgők nagy választéka várja kedves vendégeinket a hét minden napján. Budai vendégeink nagy örömére 2009-ben megnyitottuk új Pata Negra éttermünket. A Frankel Leó úti autentikus spanyol tapas bár mind választékában, mind pedig stílusában megegyezik pesti testvérével.

Tuti menü