Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szervezetek lisztérzékenynek képes leírás - Gluténmentes.tlap.hu
részletek »

Szervezetek lisztérzékenynek - Gluténmentes.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: glutenmentes.tlap.hu » Szervezetek lisztérzékenynek
Keresés
Találatok száma - 4 db
Lisztérzékeny Fiatalok Egyesülete

Lisztérzékeny Fiatalok Egyesülete

A LIFE egy ifjúsági szervezet, melynek célja a lisztérzékeny fiatalok életének megkönnyítése, a betegségből eredő hátrányok és nehézségek csökkentése. Ha szeretnél részt venni a munkánkban, és szívesen kipróbálnád magad egy-egy projektben, írj a honlapunkon fellelhető elérhetőségünkra, vagy gyere el a következő aktív tag találkozónkra! Miért jó LIFE-ozni? Gyakorlati tapasztalatot szerezhetsz azáltal, hogy részt veszel projektek kidolgozásában és megvalósításában. Fejlesztheted vezetői készségeidet azáltal, hogy egy csapat tevékenységét koordinálod. Kapcsolatokat építhetsz ki belföldön vagy akár külföldön is lisztérzékeny fiatalokkal, tapasztalatot cserélhetsz, barátságokat alakíthatsz ki. Megismerheted és fejlesztheted saját erősségeidet, pl.: stratégiai tervezés, emberi erőforrás menedzsment, pénzügyi tervezés, projekt menedzsment, rendezvényszervezés. Néhány készség, amiben kipróbálhatod Magad és fejlődhetsz: csapatmunka, csapatvezetés, prezentációs készség, partnereinkkel való kommunikáció és tárgyalás. Munkáddal több ezer lisztérzékeny társad életét könnyítheted meg. Egy igazán jó és összetertó csapat tagja lehetsz, akikre később is számíthatsz.

Lisztérzékenyek Békés Megyei Közhasznú Egyesülete

Lisztérzékenyek Békés Megyei Közhasznú Egyesülete

Az egyesület célja, feladata közhasznú tevékenység, a társadalom és az egyén közös érdekeinek kielégítésére irányul. Honlapunkon megváltozott életvezetéshez kap információt, tanácsot, segítséget: törvényi háttér, receptek, Egyesületünk élete képekben, aktuális híreink.

Lisztérzékenyek Érdekképviseletének Országos Egyesülete

Lisztérzékenyek Érdekképviseletének Országos Egyesülete

A Lisztérzékenyek Érdekképviseletének Országos Egyesületét (L.É.O.E.) néhány lelkes, a rendszerváltozás során megnyíló egyesülési lehetőségeket kihasználni kívánó szülő és szakorvos alapította 1990-ben. 1992-ben került bejegyzésre, 1999-ben nyertük el a közhasznú besorolást, azóta tehát már közhasznú, országos társadalmi szervezetként működünk. Folyóiratunkat, a Gluténmentesent rendszeresen több mint 3000 lisztérzékenyhez, dietetikushoz és orvoshoz juttatjuk el. Honlapunkon összegyűjtöttük a legfontosabb információkat!

Lisztérzékenyek Klubja - fővárosi és vidéki szervezetek

Lisztérzékenyek Klubja - fővárosi és vidéki szervezetek

Az oldal fő témája a lisztérzékenység de emelet gyerekek oktatásával fejlesztésével ovira és iskolára való felkészítésével is foglalkozik! Weboldalunkon tájékozódhat a budapesti és vidéki, Önhöz legközelebb eső Lisztérzékeny Klubbok elérhetőségéről.

Tuti menü